PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SĂRBĂTOAREA FAMILIEI – VIDEO

SĂRBĂTOAREA FAMILIEI – VIDEO

de admin
10 vizualizări

Ministrul Muncii, Rovana Plumb a tinut sa sarbatoreasca Ziua Familiei, la Targoviste, unde autoritatile au organizat si un simpozion, in cadrul caruia sase familii din Dambovita au fost premiate. Cadourile, printre care si aparate electrocasnice, donate de un sponsor din judet, au fost inmanate familiilor chiar de ministrul Muncii, care la randul ei a fost recompensata cu un carnet de membru al Crucii Rosii Dambovita.
Ziua Familiei se sarbatoreste in Dambvoita, inca din anul 2006. Simpozionul dedicat acestui eveniment si premierea unor familii din judet, au devenit si ele o traditie pentru autoritati. In acest an, la manifestare a participat si ministrul Muncii, Rovana Plumb. Au fost premiate cu diplome si daruri sase familii dambovitene, parinti tineri cu cinci, chiar opt copii, familii longevive, dar si parinti care se lupta cu saracia, dar care nu se gandesc sa isi abandoneze copiii.
Ministrul muncii, Rovana Plumb, a avut parte si de o surpriza, primind in dar un carnet de membru al Crucii Rosii Dambovita.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

http://youtu.be/COTkHiLpGl4

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe