PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PREGATIRI PE ULTIMA SUTA DE METRI

PREGATIRI PE ULTIMA SUTA DE METRI

de admin
1 vizualizări

Inarmati cu liste de cumparaturi si carucioare, dambovitenii au luat cu asalt supermarket-urile. Cumparaturile pentru sarbatorile pascale sunt pe ultima suta de metri. Marile magazine au fost pline de clienti. Asta nu inseamna insa ca vor cheltui multi bani pentru aceste sarbatori. Oamenii spun ca se limiteaza doar la strictul necesar. Cei care au venit cu masina la cumparaturi, au regretat.

http://www.youtube.com/watch?v=F81BKYR_pRU

Parcarile marilor magazine din Targoviste erau vineri pline. Oamenii au iesit din nou la cumparaturi. Pentru multi, aceasta a fost ultima zi petrecuta in supermarket-uri, pentru ca au reusit sa se aprovizioneze cu toate cele necesare pentru masa de Paste. In acest an au fost moderati. Spun ca au avut un buget strict, pe care au incercat sa nu il depaseasca. In timp ce multi au cheltuit in jur de 500 de lei, altii se plang ca masa de Paste va fi in acest an mai saraca decat niciodata, pentru ca au ramas fara locuri de munca.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe