PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PREGĂTIRI PENTRU… FRAUDARE?! – VIDEO

PREGĂTIRI PENTRU… FRAUDARE?! – VIDEO

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

PDL respinge comasarea europarlamentarelor cu referendumul pentru revizuirea Constituției

ntentia actualei coalitii de guvernare de a comasa alegerile europarlamentare si referendumul pentru modificarea Constitutiei nu este vazuta cu ochi buni de reprezentantii PDL. Cel mai probabil, referendumul pentru revizuirea legii fundamentale va fi organizat pe parcursul a doua zile. Nici aceasta decizie nu este pe placul opozitiei.

emocrat-liberalii resping comasarea europarlamentarelor cu referendumul pentru revizuirea Constitutiei, apreciind ca modificarile propuse de putere sunt neconstitutionale. Purtatorul de cuvant al PDL Dambovita, Claudiu Dumitrescu, spune ca modificarea unui act normativ atat de important trebuie facuta dupa o dezbatere sustinuta si, de asemenea, ar trebui sa se tina cont de rezultatele referendumului din 2009, cand romanii s-au pronuntat in favoarea parlamentului unicameral si pentru limitarea numarului de alesi la 300. Dumitrescu a mai precizat ca, din punctul de vedere al PDL, puterea pregateste o frauda de mari proportii.

Iulian Bănășanu

Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe