PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PSD CU PDL, PNL SE ABȚINE – VIDEO

PSD CU PDL, PNL SE ABȚINE – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Liberalii din Consiliul Local Târgoviște nu împărtășesc opiniile partenerilor PSD-iști

Relatiile dintre liberalii si social-democratii damboviteni sunt, in continuare, reci. Drept dovada sta ultima sedinta a Consiliului Local Municipal Targoviste cand grupul PNL s-a abtinut sa voteze cele sase puncte de pe ordinea de zi. De remarcat ca, partenerii social-democrati au votat in favoarea tuturor proiectelor de hotarare propuse de catre executiv, la fel cum au facut si PDL-istii.

In cursul anului 2013, liberalii au fost acuzati, in mai multe randuri de aliatii lor de la PSD, ca sunt prea apropiati de democrat-liberali. Astfel de acuze le-au fost aduse atat de la nivelul organizatiei judetene cat si de la cea municipala. Despre liberalii din judet, pritenii social-democrati spuneau ca ii primesc prea usor pe cei cu care s-au confruntat in campaniile electorale din trecut, respectiv pe reprezentatnii PDL. au mai fost acuzati liberalii ca si Consiliul Local Targoviste fac jocurile PDL. Votul lor de la aceasta prima sedinta a Consiliului Local, mai degraba abtinerea de la vot, s-a dorit a fi un raspuns la toate acuzele aduse de fratii… vitregi pesedisti. Au dorit sa arate intregii lumi ca nu ei sunt cei care voteaza la fel ca pedelistii. Cei fac asta sunt chiar social-democratii din echipa lui Cristian Stan care ridica mana odata cu democrat-liberalii. Altfel spus, au dorit sa spuna liberalii, nu noi votam cu PDL-ul, ci partenerii nostri PSD-isti.

Iulian Bănăașnu

Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe