Restaurantele au început pregătirile pentru a-și întâmpina clienții în noaptea dintre ani cu cele mai bune preparate. Muzica live și atmosfera caldă sunt ingredientele principale pentru o petrecere reușită. În timp ce doamnele și domnii își pregătesc vestimentația de petrecere, bucătarii și ospărtarii lucrează intens, ca oaspeții să fie mulțumiți.
În restaurantele și puburile din centrul vechi al Târgoviștei este forfotă mare. Ospătarii și bucătarii se pregătesc intens pentru ca totul să fie perfect în momentul când își vor întâmpina clienții. Se pregătesc aperitive, sărmăluțe și specialități internaționale. Pentru a întâmpina anul 2016 cum se cuvine, se muncește de zor iar zâmbetul de pe fețele clienților este răsplata celor ce organizează an de an cele mai reușite petreceri.
Și în bucătării se stabilesc ultimele detalii.
Cei care și-au făcut rezervări din timp vor petrece revelionul în localurile din centrul vechi însă cei nehotărâți nu au decât să petreacă noaptea dintre ani acasă, alături de familie și prieteni deoarece nu mai sunt locuri libere.
Mai este foarte puțin timp până vom număra ultimele secunde din anul 2015 și vom întâmpina cu speranță anul 2016 așa că pregătiți-vă de petrecerea de sfârșit de an.