PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » PRIMAR PRĂDAT DE HOȚI. VEZI CE AU FURAT ȘI CARE ESTE PREJUDICIUL

PRIMAR PRĂDAT DE HOȚI. VEZI CE AU FURAT ȘI CARE ESTE PREJUDICIUL

de Andrei Oprescu
43 vizualizări

Poliţiştii din Arges au făcut mai multe percheziții în județ pentru a dovedi infracțiunile unor hoți. Aceștia au furat bani și bunuri de la firme și din casele oamenilor. Printre cei păgubiti este și in primar.
Polițiștii de la Câmpulung Muscel și cei de la Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au făcut 12 percheziţii domiciliare. Acestea s-au desfășurat în județele Argeș, Dâmbovița și Olt la locuințele unor persoane bănuite de infracțiuni contra patrimoniului. Cei vizați sunt bănuiți de infracţiuni de furt calificat, tăinuire și complicitate la furt.
Anchetatorii susțin că în perioada ianuarie – iunie, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în societăți comerciale din Argeș, Dâmbovița și Olt, de unde ar fi sustras diverse bunuri. 10 persoane au fost duse la audieri la sediul Poliției Câmpulung Muscel.
Tot anchetatorii spun ca prejudiciul este estimat la peste 50.000 de lei. Acești bani ar fi fost furați chiar de la sediile firmelor. Una dintre societățile de la care s-a furat administrează un magazin din localitatea Stâlpeni care ii aparține fiului primarului localității.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe