PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Primaria Corbii Mari organizeaza evenimentul „Comisari de mediu pentru o zi„ 

Primaria Corbii Mari organizeaza evenimentul „Comisari de mediu pentru o zi„ 

de Moise Razvan
132 vizualizări

Primaria Corbii Mari, impreuna cu scoala Corbii Mari, au organizat pe 27 aprilie evenimentul „Comisari de mediu pentru o zi„. Evenimentul a avut drept obiectiv promovarea unor modele de stil de viata sustenabile dar si plantarea a 300 de puieti de salcam, care urmeaza a fi ingrijiti pana la maturitate, cand urmeaza sa devina o sursa de oxigen pentru comunitate.

Evenimentul s-a desfasurat in prezenta a mai multor reprezentanti de la Garda Nationala de Mediu, precum comisarul general Aurelian Paduraru, comisarul general adjunct Florin Banica si directorul general al Directiei Generale Controlul Poluarii, Biodiversitatii si Ariilor Protejate Octavian Popescu.

Comisarul General de la Garda Nationala de Mediu, Aurelian Paduraru, a declarat: „Am promis acțiuni concrete pentru protejarea mediului înconjurător și iată că, în „Săptămâna verde” ne ținem de cuvânt prin plantarea de puieți de salcâm în localitatea Corbii Mari. Mă bucur că îi avem alături de noi pe cei mai tineri cetățeni ai comunei, care, astăzi, sunt și cei mai tineri comisari de mediu. Sprijinul pe care îl avem din partea lor în munca noastră pentru protejarea mediului îmi întărește convingerea că viitorul e de partea celor care se implică acum, cu toată energia, pentru ca generațiile viitoare să crească într-un mediu sănătos. Viitorii cetățeni din Corbii Mari vor avea, peste ani, dovada că am trecut pe aici, cu grijă pentru mediul în care vor trăi copiii noștri”.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe