PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VIDEO – Scandal cu injurături şi ameninţări pe “Drumul morţii” E85! Doi şoferi au fost la un pas de ciocnire!

VIDEO – Scandal cu injurături şi ameninţări pe „Drumul morţii” E85! Doi şoferi au fost la un pas de ciocnire!

de Moise Razvan
1,9K vizualizări

Filmare şocantă de pe drumul DN2 E85, supranumit şi „Drumul morţii”! Un şofer de camion a intrat în depăşire pe contrasens fără a ţine cont de autovehiculele ce veneau din sens opus. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu pierderi de vieţi omeneşti, ci doar cu un schimb de injurii si invective prin intermediul unei staţii auto CB. Evenimentul a fost surprins de camera de bord a unuia dintre şoferi, iar imaginile s-au viralizat!

Drumul DN2 E85 este considerat unul dintre cele mai periculoase din România, iar tragediile se ţin lanţ. Doar în anul 2021 au murit aproape 80 de persoane pe acest drum european, iar 180 au fost răniţi. În opinia mai multor specialişti, citaţi de Adevărul, E85 a fost proiectat greşit deoarece, deşi are o singură bandă de circulaţie, acostamentul lărgit este folosit de şoferi drept o altă bandă de circulaţie în mod ilegal. De asemenea, viteza excesivă a şoferilor şi neatenţia pietonilor contribuie la creşterea riscului de accidente.

Vezi VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=_RzflJwU5-8

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe