PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Primaria Targoviste, anunt de ultima ora! Un nou progres pentru o investitie extrem de importanta!

Primaria Targoviste, anunt de ultima ora! Un nou progres pentru o investitie extrem de importanta!

de Moise Razvan
72 vizualizări

Această informare este efectuată de către Municipiul Târgoviște, cu sediul in județul Dâmbovița, Municipiul Târgoviste, Str. Revoluției, nr. 1-4, ce intenţionează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Buzău – Ialomița, Sistemul de Gospodărire a Apelor Dâmboița, aviz de gospodărire a apelor pentru investiția „Extindere conducta si bransament gaze naturale, pentru obiectivul AUTOBAZĂ + STAȚIE DE CAPĂT DEPOU” ce urmează a se dezvolta în județul Dâmbovița, municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr. 5. 

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare. 

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată, sau la sediul S.G.A. Dâmbovița, str. Calea Ialomiței, nr. 1, jud. Dâmbovița, telefon 0245.212.690. 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe