PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PRIMARUL DIN FLOREȘTI ȘI SOȚIA, REȚINUȚI

PRIMARUL DIN FLOREȘTI ȘI SOȚIA, REȚINUȚI

de Mditv
22 vizualizări

Primarul comunei prahovene Florești, Eugen David, și soția acestuia, consilierul județean PNL Simona David, au fost reținuți, alături de alte patru persoane, în dosarul în care polițiștii prahoveni fac cercetări pentru abuz în serviciu și spălare de bani.

Polițiștii prahoveni au reținut șase persoane, două femei și patru bărbați, în urma audierilor care au avut loc în Prahova și Brașov în dosarul de evaziune fiscală și spălare de bani .Edilul șef din Florești și nevasta lui sunt suspectați de abuz în serviciu, evaziune fiscală, spălare de bani și complicitate la aceste infracțiuni. În cursul zilei de astăzi au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova și urmează să fie conduși la instanță cu propunerea de arestare preventivă.

Primarul Eugen David este la al patrulea mandat. La alegerile din 5 iunie a candidat din partea PNL. Consilierul județean Simona David este la al doilea mandat. Pe lângă cei doi soți mai sunt reținuți și Neagu Mihai, Tudose Valentina, Szekely Nicoleta Maria și Risco Ion.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe