PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » PRINȘI DE JANDARMI, LA FURAT DE LEMNE!

PRINȘI DE JANDARMI, LA FURAT DE LEMNE!

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Jaful continuă în pădurile din Prahova. După nenumărate sesizări ale cetățenilor, jandarmii au descoperit dezastrul lăsat de hoții de lemne. În urma acțiunii de proporții, oamenii legii au descoperit și două persoane care încărcau lemne în atelaje. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal.

Alerta a fost dată după ce localnicii vedeau cum căruțele și mașinile încărcate cu lemne tranzitau din ce in ce mai mult zona județului Prahova. Astfel că, sesizările cetățenilor s-au materializat într-o acțiune de amploare.

Din spusele cetățenilor, hoții dau lovitură după lovitură. Imediat ce au luat la pas pădurile din zona Vadu Săpat și Călugăreni, jandarmii au descoperit dezastrul lăsat în urma lor de hoții de lemne.  Chiar în timpul acțiunii jandarmilor, aceștia au reușit să prindă două persoane care încărcau lemnele tăiate în atelaje. În acest caz, căruțele încărcate cu lemne au fost predate la Primărie, în custodie. Jandarmii au întocmit imediat dosar penal pe numele făptașilor pentru tăiere și furt de material lemnos. Jaful la drumul mare nu se oprește aici. Oamenii legii au găsit în timpul căutărilor zeci de copaci tăiați, care cel mai probabil urmau să fie comercializați de hoții de lemne.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe