PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PRIORITĂŢI ERONATE LA PRODULEŞTI

PRIORITĂŢI ERONATE LA PRODULEŞTI

de Andrei Oprescu
26 vizualizări

Pe principiul “Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”, funcţionează căminul cultural din comuna dâmboviţeană Produleşti. Potrivit localnicilor pentru reabilitarea instituţiei de cultură administraţia locală a cheltuit sume importante de bani, însă rezultatele nu se văd. Clădirea nu este funcţioanală, iar copiii talentaţi din comună sunt nevoiţi să ia parte la spectacole şi serbări în interiorul şcolii, pentru că pe scena căminului nu mai pot urca de teamă ca se va prabuşi cu ei.

Administraţia locală a încercat să schimbe faţa căminului cultural, mai mult de ochii lumii. La exterior a fost văruit şi au fost montate geamuri termopan. Îsă de cum se deschid uşile dinspre interior un aer greu loveşte în faţă. Mirosul de vechi, amestecat cu mucegai, mobilierul mâncat de carii, iar băncile în care au stat şi străbunicii elevilor de astăzi, fac imposibilă folosirea instituţiei de cultură de către copiii talentaţi ai comunei Produleşti.

Directorul căminului cultural încearcă să găsească scuze. Pentru mirosul greu de suportat de copii, pentru neglijenţa manifestată de actuala administraţie locală. Însă, cunoscătorii susţin că în realitate doar au fost spălate sume importante de bani.

O altă dovadă că actuala administraţie locală a comunei Produleşti nu se gândeşte la binele copiilor este locul de joacă amenajat chiar langă cimitir.

Suma pentru amenajarea spaţiului de joacă pentru copii se ridică la 80 de mii de lei, costuri mult prea mari spun localnicii, care consideră că ordinea necesităţilor nu este bine aleasă de administraţia locală.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe