PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DACĂ PRIMARUL NU ȘTIE, ATUNCI CINE?!

DACĂ PRIMARUL NU ȘTIE, ATUNCI CINE?!

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Probleme peste probleme în comuna Brezoaele. Drumurile care figurează ca asfaltate sunt pline de gropi, trotuarele nu există decât în acte iar primarul nu știe să le răsundă localnicilor la întrebări. Deși oamenii cer explicații despre cum s-au cheltuit banii publici nu primesc niciun răspuns , ba chiar sunt ignorați de edilul șef al comunei.În comuna Brezoaele întâlnim la tot pasul gropi în loc de asfalt chiar pe strada principală. Oamenii acuză că gropile au fost plombate în toamna anului trecut, pe o vreme nu tocmai favorabilă pentru astfel de lucrări la infrastrctură, deși trebuia turnat covor asfaltic. Acum gropile au reapărut, mai multe și mai adânci iar localnicii reclamă că își distrug autoturismele și utilajele din cauza craterelor din asfalt.
Sătui de problemele pe care le întâlnesc zi de zi, locuitorii comunei Brezoaele au cerut explicații primarului despre cum sunt cheltuiți banii publici, însă singurul răspuns primit din partea acestuia a fost: nu știu.Oamenii spun că se simt complet sfidați de atitudinea primarului și nu mai suportă neregulile pe care le întâlnesc în comuna Brezoaele.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe