PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PRISĂCARU, PE FĂRAŞ?

PRISĂCARU, PE FĂRAŞ?

de Mditv
4 vizualizări

Surpriza de proporţii în PNL Dâmboviţa! La întoarcerea din concediu, preşedintele PNL Târgovişte, care a intrat în cursa electorală pentru scaunul de primar, ar putea pierde conducerea organizaţiei municipale. Noua conducere a liberalilor dâmboviţeni ia în calcul numirea unui alt preşedinte pentru Târgovişte.

Drumul lui Ciprian Prisăcaru la conducerea PNL Târgovişte pare a fi mai scurt decât se aştepta tânărul politician. Nu o spunem noi, ci aşa reiese din cele spuse de actualul preşedinte PNL Dâmboviţa, Cezar Preda. Acesta a jonglat cu declaraţiile în prima conferinţă de presă, nefiind foarte coerent în prezentarea ideilor. Ba se declară foarte mulţumit de organizaţia liberală găsită în Dâmboviţa, ba spune că vrea schimbare.

La doar câteva minute după aceste declaraţii, Cezar Preda a uitat de partea cu solidaritatea, cu unitatea şi susţinerea în partid şi, deşi a vorbit despre Ciprian Prisăcaru, schiţându-i un profil de politician model, imediat a invocat schimbarea.

În amalgamul de declaraţii făcute de actualul preşedinte, Cezar Preda se autocontrazice frecvent. Parcă nu l-ar mai vrea pe Prisăcaru la municipiu, dar totuşi, îl consideră mâna lui dreapta.

Prin declaraţiile făcute de actual preşedinte al liberalilor dâmboviţeni se reconfirmă faptul că PNL nu a fost o echipă unită, aşa cum s-a arătat public şi că niciodată echipa fostului prefect Iancu Caracotă şi totodată fost preşedinte al PNL, nu a colaborat cu echipa formată în jurul lui Ciprian Prisăcaru. Acum, politicianul care a râvnit la scunul de primar al Târgoviştei riscă să fie “detronat” şi să rămână un simplu membru în cadrul organizaţiei liberale.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe