PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-A SURPAT ASFALTUL

S-A SURPAT ASFALTUL

de Mditv
3 vizualizări

Momente de panică într-un sens giratoriu din municipiul Târgoviște. Asfaltul s-a surpat brusc și s-a format un crater adânc. O minune a făcut ca nimeni să nu se afle în zonă în acel moment. Circulația a fost blocată, iar zona a fost izolată. De aici a pornit și un scandal în toată regula între reprezentantul primăriei Târgoviște și firma care s-a ocupat de lucrările la PIDU B. Primaria susține că vina aparține societății, în timp ce reprezentantul firmei susține că de vina e structura veche neconsolidată și că el nu a intervenit în zonă.

Craterul imens s-a format în cursul după-amiezii în zona giratoriului dintre bulevardele I.C. Brătianu și Carol I. Asfaltul s-a surpat rapid spre uimirea șoferilor aflați în trafic dar și a pietonilor. Din fericire nicio mașină nu a trecut în acel moment.

A urmat un scandal în toată regula între firma care s-a ocupat de lucrările la PIDU B în această zonă și reprezentantul primăriei Târgoviște. Liviu Stoica, administratorul public al municipiului a pasat vina către societatea care a executat lucrările de infrastructură, în timp ce reprezentantul firmei susține că vina nu îi aparține și că acest crater este la limita zonei în care a intervenit.

În timp ce doi se ceartă, este posibil ca vina să aparțină celui de-al treilea, respectiv Companiei de Apă Târgoviște care a derulat lucrări în această zonă în repetate rânduri. Totodată, trebuie amintit faptul că această zona a intrat în proces de reabilitare și au fost tergiversate lucrările de infrastructură pe o perioadă îndelungată, începute și lăsate baltă în repetate rânduri.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe