PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROBLEME MARI LA COMPLEXUL DE NATAȚIE TÂRGOVIȘTE

PROBLEME MARI LA COMPLEXUL DE NATAȚIE TÂRGOVIȘTE

de Mditv
8 vizualizări

30 iunie a fost ultima zi in care Primaria Targoviste, ca Beneficiar, ar fi putut receptiona, fara penalitati, lucrarile de la Complexul Turistic si de Natatie. Lucrari care nu sunt nici pe departe finalizate, asa ca receptia a fost amanata. Pentru cand, si cu ce pret, nimeni nu stie. Cert e ca baza care a inghitit 20 de milioane de euro in patru ani ramane inchisa publicului. Iar specialistii spun ca asa va ramane mult si bine de acum incolo.

Organismele de implementare a fondurilor europene prin programul Regio stabilisera ca 30 iunie este data limita pana la care lucrarea poate fi receptionata de Primarie de la constructor. Joi la pranz, in afara de vizita lui Liviu Dragnea la Complex, nu s-a mai petrecut nimic notabil. Oamenii din Primarie au parut jenati si fastaciti de toata situatia, iar constructorii fie nu au vrut sa ofere declaratii presei, fie au fugit, realmente, din calea camerelor de luat vederi. Reamintim ca lucrarile la Complexul Turistic si de Natatie de la Targoviste au inceput in septembrie 2012 si ar fi trebuit finalizate, conform programului initial, 25 de luni mai tarziu, adica in octombrie 2014.

Primarul Targovistei, Daniel Cristian Stan, admite ca sunt probleme mari la Complex si spune ca de acum incolo constructorul va deconta din buzunarul propriu lucrarile si remedierile. In fata colegilor de partid, Stan a recunoscut ca nu se poate vorbi de inaugurare mai devreme de finalul lunii iulie.

Nu există deocamdată aviz ISU. Putem spune că am obținut o prelungire a contractului de finanțare, dar de acum constructorul lucrează pe banii lui. Vom aștepta să vedem ce se întâmplă, și dacă tot nu e ok, vom intra noi și vom termina lucrarea. După data de 15 iulie am putea deschide Complexul pentru public”, s-a exprimat primarul.

In prezenta sefului direct pe linie de partid, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu, nu si-a mai permis sa sara la gatul jurnalistilor damboviteni. Tutuianu a fost tot un zambet in preajma lui Liviu Dragnea, dar nu a facut nicio declaratie legata de Complexul Turistic de Natatie. Interesant este ca nici bazinul interior, de dimensiuni olimpice, nici cele exterioare, nu au fost umplute cu apa. Sunt probleme mari si la acest capitol, iar singurul moment cand au fost deschisi robinetii a fost la intrarea lui Dragnea in incinta.

MDI TV a trimis o adresa oficiala prin care a solicitat raspunsuri clare constructorului Complexului de Natatie Targoviste. Demersul nostru nu a fost incununat de succes.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe