PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VIZITĂ “LA UMBRĂ”

VIZITĂ „LA UMBRĂ”

de Mditv
8 vizualizări

Vizită la umbra grandiosului eșec al administrației târgoviștene. Așa s-ar descrie în câteva cuvinte vizita președintelui PSD, Liviu Dragnea, anunțată cu surle și trâmbițe, la Complexul Turistic de Natație din municipiu. În timp ce administrația PSD Târgoviște și Dâmbovița a mimat recepția obiectivului de 20 de milioane de euro care ar fi trebuit să se desfășoare astăzi dar care nu a mai avut loc, Dragnea și Țuțuianu s-au așezat la umbră, după cladire, alături de presa adusă de la București.

La umbra nucului, în varianta târgovișteană, s-ar traduce la umbra Complexului turistic de natație, eternul șantier al administrației locale. Aici și-a petrecut Liviu Dragnea, președintele PSD vizita de lucru. Evenimentul, anunțat a fi unul cu mare fast și de fapt ceea ce trebuia să fie recepția lucrărilor la complex s-a dovedit a fi un mare fiasco. Recepția nu s-a mai făcut, de inaugurat nu au avut ce să inaugureze, iar Liviu Dragnea nu s-a îndurat să se plimbe prin căldură și să viziteze marele eșec al administrației târgoviștene: Complexul Turistic de Natație. Alături de el, mai ceva ca un bodyguard cu ochii ațintiți pe presă a stat Adrian Țuțuianu.

Mai mulți primari din județele vecine, dar și presa națională au fost aduși la eveniment, însă au avut surpriza de a nu înțelege scopul prezenței lor. Câțiva s-au plimbat cu Cristi Stan prin șantier. Pe lângă locurile de joacă și piscinele exterioare care arată deplorabil și care nu își vor primi vizitatorii curând, nici măcar bazinul interior nu a fost gata. La sosirea lui Dragnea, câteva minute a curs apa, apoi s-a oprit.

Având în vedere că în ziua în care trebuia să aibă loc recepția nu s-a întâmplat nimic, administrația târgovișteană riscă să piardă finanțarea potrivit datelor oficiale apărute pe site-ul Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud-Muntenia. Aici este mentionata data de finalizare 30.06.2016. In aceatsa situatie administratia targovisteana ar trebui teoretic sa inapoieze aprox 32 de milioane de lei, fondurile europene nerambursabile folosite in proiect.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe