PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Probleme potentiale – VIDEO

Probleme potentiale – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Daca in cea ce priveste scandalul apei infestate de la Aninoasa deja ecourile au inceput sa se estompeze, problemele nu au disparut. La marginea orasului Targoviste, chiar la granita cu comuna Aninoasa, peste noapte, au aparut cateva gropi, tranzitate de conducte ce fac parte din sitemul gestionat de Compania de Apa. Zona poate fi usor catalogata ca un focar de infectie.

Chiar daca singura identificare este printro banda ce imprejmuieste una dintre gropile sapate si lasate descoperite, este de presupus ca cei care au lucrat sunt cei de la Compania de Apa Targoviste Dambovita.Cel mai probabil este vorba de sistemul de canalizare, dar cum si la Aninoasa toata povestea apei infestate a pornit tot de la sistemul de evecuare a apei se poate spune ca zona reprezinta o adevarata bomba cu ceas. Cum imaginile vorbesc de la sine nu mai adaugam decat ca tot ce putem face este sa speram ca nu cumva si aceasta actiune a celor de la Companie sa nu se soldeze cu aceleasi rezultate ca in urma cu o saptamana atunci cand sute de oameni au ajuns in spital.

Redactor: Horia Marin

Imagine: Radu Constantine

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe