PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXPLOZIE DEVASTATOARE – VIDEO

EXPLOZIE DEVASTATOARE – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Doi batrani din Bucuresti au scapat ca prin minune dupa ce o explozie le-a devastat casa. Cei doi erau in comuna damboviteana Aninoasa unde aveau o casa de vacanta. Deflagratia s-a produs in urma unei scurgeri de gaze la instalatia centralei termice. Suflul exploziei a distrus casa in toatalitate. 

Explozia a avut loc in comuna Aninoasa, unde cei doi veneau la sfarsit de spatamana. Localnici s-au speriat de moarte, crezand ca se cutremura pamantul.

Cand au iesit din case si-au dat seama de nenorocire. Au sarit imediat sa-i salveze pe cei doi batrani. Femeia era captiva sub caramizi, intr-un dormitor al casei.

O ambulanta a tranpsortat-o la spital, insa n-a avut nevoi de ingrijirile medicilor. Suflul exploziei a fost atat de puternic incat zidurile casei s-au daramat iar plafonul mai era sustinut doar de o soba. Oamenii spun ca cei doi au avut mare noroc ca au scapat cu viata.

Pompierii faca cercetari acum pentru a astabili cauzele incendiului.

 

Mihai Eremia

Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe