PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PRODUCATORI DOAR CU NUMELE – VIDEO

PRODUCATORI DOAR CU NUMELE – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Comercianti de pe marginea durmului fac bani frumosi inseland cu buna stiinta cumparatorii. Multi dintre clineti se opresc din drum pentru a achizitiona produse proaspete, crezand ca sunt culese din gradinile taranilor. Nici vorba, ne spun specialistii! Majoritarea sunt simpli speculanti care cumpara produsele en-gross si apoi le vand la supra pret in fata porti prezentandu-le ca pe propria productie. Autoritatile responsabile nu misca un pai pentru a combate acest fenomen!
Multe dintre legumele vandute pe marginea soselei nu numai ca nu sunt produse acolo dar nici macar nu sunt romanesti. Cu toate acestea taranii se jura ca le cultiva la ei in gradina. Probelema este ca se dau singuri de gol. Au la vazare , dovlecei, rosii, ardei gras, cartofi noi, legume care in zona abia s-au sadit.
Mulţi cumpărători se lasă convinşi repede creznad ca au cumparat legume proaspete, direct d ela producator. S-au inselat amarnic! O spun si loclanicii din zona!
Unii dau vin pe ceilalti si ii acuza ca fac comert cu legume achizitionate din pietele din Bucuresti.
Uita sa spuna ca si la taraba lui sunt legume pe care nu avea cum sa le culeaga acum din gradina lui, precum rosiile mari, ardeiul gras sau dovleceii. Dar pentru el totul e in regula atat timp cat are certificate de producator si nimeni nu-l controleaza. Primarul semneaza pe banda rulanta certificate de producator.
Nimeni niciodata nu a veridicat daca ce e scris in certificatul d eproducator exista in relaitate pe teren.

Valentin Popescu
Eduard Gaiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe