PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PRODUCEAU ALCOOL ILEGAL

PRODUCEAU ALCOOL ILEGAL

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat în această dimineață 9 percheziții domiciliare la persoane bănuite de producerea și comercializare de băuturi alcoolice în afara antrepozitului fiscal. 9 mandate de aducere au fost puse în executare, iar oamenii legii au ridicat instalațiile ilegale dar și sume de bani.

Cu instalații bine puse la punct și foarte bine ascunse produceau alcool pe care mai apoi îl vindeau. Totul fără acte și fără ca marfa să fie înregistrată. Afacerile au fost date peste cap de oamenii legii care au descins la domiciliile persoanelor vizate de pe raza localităţilor Voineşti, Topoloveni şi în judeţul Ilfov. Luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, reprezentanţi D.S.P şi ai Direcției Județene de Accize și Operațiuni Vamale le-au bătut la ușă.

Poliţiştii vor pune în executare 9 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa pentru audieri şi dispunerea de măsuri legale.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe