PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROFESOARĂ APRECIATĂ DE ELEVI – VIDEO

PROFESOARĂ APRECIATĂ DE ELEVI – VIDEO

de admin
13 vizualizări

O tanara profesoara de limba engleaza din Gaesti, Dambovita, este finalista in ”Liga Profesorilor exceptionali”. Elevii sunt foarte incantati de modul de predare al profesoarei, de aceea au inscris-o in campania organizata de fundatia Dan Voiculescu. Secretul succesului consta in daruirea pe care o arata in sala de clasa.
Pentru Catalina a fost o provocare sa-i determine pe elevi sa invete cu placere materia pe care ea o preda. A reusit cu succes. Elevii o motiveaza de fiecare data.
Despre Catalina organizatorii evenimentului spun ca utilizeaza metode moderne si neconventionale in procesul de predare-evaluare, tocmai pentru a realiza un liant in sala de clasa. Acum s-a creat o legatura de familie intre profesoara si elevi.
Catalina Georgescu a absolvit facultatea de Litere, la Universitatea Bucuresti, iar dupa doi ani de profesorat s-a titularizat la Colegiul National ”Vladimir Streinu” din Gaesti, unde preda engleza. Legatura stransa din sala de clasa este bazata in primul rand pe dezvoltarea creativitatii elevilor si nicidecum pe ingradirea libertatii de exprimare a acestora.
Catalina Georgescu este printre cei 10 finalisti ai Campaniei ”Liga profesorilor exceptionali”, organizata de fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei. Elevii isi doresc ca profesoara lor sa fie desemnata castigatoare.

Valentin Popescu, Mihai Eremia
Eugen Bănescu

http://youtu.be/HUEO1UfRM1U

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe