PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TROFEUL MOZART – VIDEO

TROFEUL MOZART – VIDEO

de admin
17 vizualizări

Astazi a debutat editia a –XVIII-a a concursului national de interpretare intrumentala Mozart, organizat de Liceul de Arte Balasa Doamna din Targoviste. Pe parcursul competitiei, viitorii artisti vor evolua la cele doua sectiuni: pian si vioara. 60 de elevi ai unitatilor de invatamant de prestigiu din intreaga tara concureaza pentru a obtine Trofeul Mozart. Anul trecut, doua trofee Mozart au ajuns la elevii Liceului de Arte Balasa Doamna din Targoviste si unul la Colegiul National de Arte Dinu Lipati din Bucuresti.
Elevii şcolilor şi liceelor de arte din întreaga ţară s-au reunit la Târgovişte în cadrul celei mai ample manifestări de celebrare a muzicii culte găzduite de Vechea Cetate de Scaun a Tarii Romanesti. Concursul de Interpretare Instrumentală „Wolfgang Amadeus Mozart” devenit deja tradiţie, cuprinde anul acesta doua secţiuni. Lucrările concursului vor fi jurizate de profesori universitari de la Bucureşti alaturi de cadre didactice din cadrul liceului “Balasa Doamna” din Targoviste.
Sabina este una dintre concurentele de la sectiunea pian. Este pentru prima data cand participa la concursul Mozart insa isi doreste foarte mult sa obtina trofeul.
Si Florin este pentru prima data la concursul de interpretare instrumentala Mozart , insa are deja in palamres mai multe premii la concursurile din tara.
Cu emotii, ambitie si dorinta de a demonstra ca au talent, concurentii au evoluat in fata juriului.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi

http://youtu.be/JoXdzg6IRz8

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe