PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROFESORII ȘI ÎNVĂȚĂTORII AU RĂMAS FĂRĂ BANI

PROFESORII ȘI ÎNVĂȚĂTORII AU RĂMAS FĂRĂ BANI

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Primarii se plâng ca nu mai au de unde scoate bani pentru plata salariilor și susțin că au fost informați că Agenția Națională de Administrare Fiscală ar fi virat sumele necesare pentru plata salariilor dascălilor către primării, încă de pe 5 octombrie, dar banii nu au ajuns la Unitatile Teritorial Administrative. În comuna Lapoș situația este disperată.

În comuna Apostolache, în schimb, sunt bani pentru învățători și profesori, doar plata salariilor angajaților din primărie este sub semnul întrebării după majorarea lefurilor.

În comuna Salcia primarul a rămas fără bani pentru salariile dascălilor la fel ca și cel din Lapoș.

Primarii comunelor prahovene spun că deocamdată calitatea activității de învățământ nu suferă, învățătorii și profesorii încercând să treacă peste acest neajuns, dar cer ca situația să fie rezolvată de urgență deoarece prelungirea incertitudinii și lipsa banilor poate avea consecințe nebănuite în acest moment, care nu pot fi evaluate.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe