PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » GROAPĂ DE GUNOI PE ALBIA PÂRÂULUI DÂMBU

GROAPĂ DE GUNOI PE ALBIA PÂRÂULUI DÂMBU

de Andrei Oprescu
19 vizualizări

De ani de zile, albia pârâului Dâmbu este cunoscută în Ploiești drept groapa de gunoi de la marginea orașului. Situația nu s-a schimbat nici până în ziua de azi. Pentru că se află în imediata apropiere a caselor, dar și lângă o zonă industrială, paraul este plin de deșeuri menajere, resturi de electrocasnice și chiar resturi de construcții.

Zona este cunoscută ca fiind cea mai mizerabilă din municipiu, plină de tot felul de gunoaie, pe care oamenii le aruncă fără nicio jenă direct în apă. Deși în luna august, Regia de Servicii Publice Ploiești, împreună cu operatorul de salubritate, au curățat albia pârâului, acum zona s-a transformat din nou într-un focar de infecție. Ploieștenii sunt revoltați, mai ales că vorbim despre o zonă circulată, iar mirosul și peisajul plin de mizerii, seamănă mai mult a ghenă de gunoi.

Toată lumea arată cu degetul spre romii care locuiesc pe strada Apelor. Aceștia susțin însă că nu ei arungă gunoiul acolo. Asta deși în momentul în care jurnaliștii filmau în zonă, o femeie arunca cojile de semințe pe trotuar.

Cine sunt adevărații vinovați? Nimeni nu știe. Tot ce se știe exact este faptul că oamenii murdăresc cu nesimțire orașul.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe