PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROFIT MAXIM, SIGURANȚĂ ZERO – VIDEO

PROFIT MAXIM, SIGURANȚĂ ZERO – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Pentru un ban in plus, sunt dispusi sa riste zilnic, viata a zeci de oameni. Nici macar accidentele grave din ultimii ani, soldate cu pierderi de vieti omenesti, nu i-au convins pe soferii mijloacelor de transport in comun sa respecte legea si sa nu mai inghesuie pasagerii, in picioare in autovehicul. La fiecare razie a politiei, zeci de conducatori auto primesc amenzi uriase, pentru ca sunt prinsi transportand mai multi calatori decat numarul de locuri cu care este prevazut autovehiculul, da tot nu isi invata lectia. Problema este ca nici pasagerii nu se gandesc ca isi risca viata inutil!
Soferul acestui microbuz primeste in autovehicul pasageri fara numar. La ora pranzului, este cea mai mare aglomeratie, odata ce elevii navetisti ies de la scoala. Microbuzul este cocosat de pasageri, dar nimic nu pare sa il opreasca pe conducatorul auto. Nici faptul ca pune in pericol viata pasagerilor.
Grav este ca pentru bani, siguranta este pusa pe ultimul loc. Pasagerii calatoresc inchesuiti, in picioare si se pot rani la fiecare frana, numai vorbim despre un accident rutier.
Si chiar daca stie ca este periculos, va continua sa accepte conditiile puse de unii soferi, care nu se gandesc decat la profit.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe