PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Promisiuni ministeriale – VIDEO

Promisiuni ministeriale – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Zeci de primari damboviteni au fost astazi convocati la o intalnire cu reprezentantii Fondului pentru mediu. De fapt, toti cei 89 de edili ai judetului au fost convocati, doar aproximativ 60 respunzand afirmativ.Fondurile alocate prin aceasta autoritate sunt extrem de importante pentru dezvoltarea localitatilor. Fie ca vorbin de retele de apa si canalizare ori de parcuri si zone verzi sau pur si simplu de programe precum Rabla sau timbrul de mediu aria de competente a celor de la Fondul de mediu a starnit interesul primarior dar totodata si intrebarile adresate de acestia.
Adrian Gearap presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu a venit sa le vorbeasca edililor damboviteni despre alocarile financiare facute de AFM in anul 2014 pentru cele 17 proiecte ce se deruleaza in judet, proiecte demarate in urma cu cativa ani si pentru care alocarile financiare au fost modeste pana anul acesta.
De fapt prin alocarea de 25 milione din 2014 plus cele 10 milioane alocate pana acum ramane un rest de aproximativ 20 de milioane de alocat pentru proiectele dambovitene si anul viitor.

Redcator: Horia Marin
Imagine: Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe