PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Proiect european finalizat la Targoviste – VIDEO

Proiect european finalizat la Targoviste – VIDEO

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Text

Inca un proiect european a fost finalizat la Targoviste. Fara panglici si fara un cadru oficial administratia locala a inaugurat astazi un pic altfel, un proiect concretizat cuajutorul fondurilor europene. Drumurile de exploatare agricola, din zona Priseaca, vor fi, spun reprezentantii administratiei, si o varianta de transport dar si o zona de agrement, date fiind locatiile tranzitate.

Concret este vorba de finalizarea asfaltarii si amenajarii a aproximativ 7 km de drum, de exploatare agricola o cale rutiera ce face legatura intre Targoviste, prin cartierul Priseaca, si comunele limitrofe Sotanga si Dragomiresti si care urmeaza sa fie folosita atat de cetatenii din zona cat si de amatorii de agrement, dupa cum spera si primarul Targovistei.

Proiectul a fost finantat prin intermediul APDRP, cu fonduri europene nerambursabile. Suma pusa la dispozitia administratiei locale, pentru acest proiect, fiind de aproximativ 850.000 de euro. Proiectul include 4 drumuri de exploatare agricola si deserveste o suprafata de 320 de hectare.

 

Echipa: Horia Marin/ Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe