PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROMISIUNI DEȘARTE

PROMISIUNI DEȘARTE

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Promisiuni neindeplinite la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste! A mai trecut un an si inca nu exista un cabinet stomatologic pentru primiri urgente. Si asta pentru ca Ministerul Sanatatii nu a aprobat avizele pentru functionarea acestui cabinet. In aceste conditii, daca aveti probleme cu maselele pe timpul noptii, nu aveti decat sa va indopati cu medicamente deoarece in municipiul Targoviste nu veti gasi niciun cabinet deschis.

Conform declaratiei din luna aprilie 2013 a managerului Spitalului Judetean din Targoviste, Radu Petrescu, in doua luni ar fi trebuit sa fie deschis un cabinet stomatologic la sectia de primiri urgente.

Lucrurile au ramas insa blocate la Ministerul Sanatatii, care nici in ziua de astazi nu a dat un aviz favorabil aplicarii acestui proiect.

Ramane de vazut cat timp va mai trece pana va fi deschis un cabinet stomatologic in Targoviste.  Deocamdata insa, pregatiti-va cu rabdare si multe calmante.

 

Valentin Popescu / Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe