PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROPAGANDĂ ELECTORALĂ ÎN INCINTA UNIVERSITĂȚII

PROPAGANDĂ ELECTORALĂ ÎN INCINTA UNIVERSITĂȚII

de Mditv
7 vizualizări

Disperarea lui Adrian Țuțuianu nu mai are limite. Conștient că scade în sondaje și în goana după voturi, președintele PSD Dâmbovița apelează la practici ilegale. Țuțuianu a ținut discursuri politice și a împărțit pliante cu iz electoral chiar în timpul unui simpozion în incinta Universității Valahia din Târgoviște. Deși studenții veniseră pentru a căpăta noi cunoștințe despre antreprenoriat, au fost nevoiți să asiste la o campania electorală în toată regula. Indignați, tinerii au semnalat situația și încercarea de manipulare a studenților de către președintele PSD Dâmbovița.

Studenții ar fi trebuit să ia parte la un simpozion despre antreprenoriat, dar s-au trezit cu vizita presedintelui PSD Dambovita, Adrian Țuțuianu, care, lipsit de scrupule, s-a apucat să le țină un discurs electoral cu realizările sale și să-și facă o campanie în toată regula chiar în incinta Universității Valahia din Târgoviște. Ba mai mult, acesta a împărțit pliante cu iz electoral tinerilor care s-au arătat indignați de gestul său.

Astfel de manifestări electorale sunt interzise în incinta unităților de învățământ, Țuțuianu profitând de evenimentul strict universitar pentru a-și face campanie. În fața situației, rectorul universității Călin Oros a ridicat din umeri spunând că nu are cunoștință de manifestarea politică.

Conducerea Universității ori habar nu are ce se întâmplă sub acoperișul ei, ori încearcă să favorizeze mascat unii dintre candidați.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe