PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “VENEŢIA” DIN OLARI

“VENEŢIA” DIN OLARI

de Mditv
26 vizualizări

La fiecare ploaie serioasa gospodaria familiei Diaconu din comuna Darmanesti se transforma intr-o mica Venetie. Iar cele mai incantate de spectacol par ratele din batatura, care nu rateaza nicio ocazie sa profite de apa care acopera mare parte din curte. Oamenii, in schimb, s-au saturat ca de zece ani, sa fie inundati, in lipsa unui sistem de canalizare sau a unor santuri bine facute, care sa preia apa provenita de la ploaie.

Familia Diaconu s-a mutat în satul Olari, comuna Dărmăneşti din judeţul Dâmboviţa, în urmă cu 11 ani. Iar de zece ani, în continuu, de fiercare dată când plouă abundent sau mai multe zile la rând gopodăria le este inundată. Oamenii se plâng că nu mai pot cultiva mai nimic. Până şi rădăcinile pomilor din grădină au putrezit.

Oamenii dau vina pentru situaţia fără rezolvare pe administraţia locală. Elena Diaconu spune că în zece ani, de când locuieşte în comuna Dărmăneşti, primarul Matei Gheboianu nu a făcut mai nimic pentru locuitorii din satul Olari. Nu există canalizare, nimeni nu-i constrânge pe localnici să-şi amenajeze şanţurile din faţa caselor.

Iar oamenii rămân cu întrebarea. Nu doar familia Diaconu are probleme din cauza dezinteresului manifestat de primarul comunei şi administraţia locală. Şi alţi vecini se plâng de lipsa canalizarii şi de mizeria care iese pe străzi şi pe şanţuri atunci când plouă.

Oamenii spun că în satul Olari politicienii poposesc doar în perioada alegerilor şi atunci doar cu promisiuni.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe