PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROTEST: AU CERUT ELIBERAREA VIOLATORILOR

PROTEST: AU CERUT ELIBERAREA VIOLATORILOR

de Mditv
3 vizualizări

Scenariul de la Vaslui se repetă și în Dâmbovița. Violul petrecut în Drăgăești, unde o minoră a fost abuzată de șapte tineri a împărțit comunitatea în două: unii care o apără pe fata de 16 ani și ceilalți, care o blamează pe fată și aduc acuzații grave la adresa Direcției pentru Protecția Copilului Dâmbovița. Susținătorii violatorilor arestați pentru 30 de zile au venit astăzi în fața Tribunalului Dâmbovița pentru a protesta față de măsura luată de instanță și pentru a cere eliberarea tinerilor. Aceștia spun că fata și-ar fi vândut trupul pentru bani, sume importante pe care le împărțea cu angajații DGASPC când se întorcea în centru după micile escapade.

Aproape 100 de persoane, rude, prieteni si susținători ai celor șapte violatori, dar și rude ale fetei s-au postat în fața Tribunalului Dâmbovița în ziua recursului. Aceștia au cerut instanței să-i elibereze pe tineri care, susțin ei, sunt nevinovați. După spusele acestora, fata le-ar fi oferit de bunăvoie plăceri trupești în schimbul unor sume de bani sau a altor bunuri.

Oamenii lansează acuzații grave la adresa angajaților Direcției pentru Protecția Copilului Dâmbovița, în special a angajaților din Cnetrul Floare de Colț din Târgoviște unde minora se afla în plasament. Aceștia spun că fata ar fi împărțit banii cu supraveghetorii ca să fie lăsată să intre și să iasă din centru când dorea.

Rudele violatorilor au angajat avocat și spun că nu se vor lăsa până nu li se va face dreptate.

La sfârșitul lunii aprilie minora care fugise din centru a fost găsită de polițiști și asistenții sociali într-o farmacie din comună după câteva zile iar ea a declarat că a fost abuzată și violată de șapte tineri.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe