PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SALVAMONTIȘTII, ÎN ALERTĂ

SALVAMONTIȘTII, ÎN ALERTĂ

de Mditv
15 vizualizări

Condițiile meteo prognozate de specialiști i-au pus în alertă pe salvamontiștii care acționează în zona Masivului Bucegi! În ultimele dozile aici a nins, mai ales la altitudini mai mari de 1600 de metri, iar traseele turistice de abrupt care în mod normal erau accesibile turiștilor începând cu prima zi a lunii mai rămân în continuare închise.

Multe porțiuni sunt periculoase, iar zăpada așternută de curând poate pune mari probleme celor care vor să ajungă pe jos din stațiunile Bușteni și Sinaia pe platoul masivului Bucegi.

Pentru localnici, schimbarea de temperatură și precipitațiile din acest inceput de “mai” nu constituie o noutate dar cu toții își doresc să vină, în sfârșit, vara.

Conform buletinului nivometeorolgic emis de Administrația Națională de Meteorologie riscul de avalanșă în aceste zile este “însemnat”, ceea ce înseamnă gradul 3 pe o scară de la 1 la 5.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe