PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » PROXENEȚII DIN FETEȘTI, SĂLTAȚI DE MASCAȚI! POLIȚIȘTII LE-AU CONFISCAT BOLIZII DE LUX ȘI 2 MILIARDE DE LEI

PROXENEȚII DIN FETEȘTI, SĂLTAȚI DE MASCAȚI! POLIȚIȘTII LE-AU CONFISCAT BOLIZII DE LUX ȘI 2 MILIARDE DE LEI

de Andrei Oprescu
673 vizualizări

8 autoturisme, 200.000 de lei, ceasuri și documente au fost ridicate în urma a 40 de percheziții domiciliare efectuate ieri, 23 martie a.c., de polițiștii din Ialomița, la persoane bănuite de cămătărie, proxenetism și spălare de bani. 4 persoane au fost reținute.

La data de 23 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliție Române, au desfăşurat o razie, în localitatea Fetești, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

În cadrul activităților, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, au fost efectuate 40 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism, cămătărie și spălare de bani.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe