PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PSD A FIXAT DATA CONGRESULUI

PSD A FIXAT DATA CONGRESULUI

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Liderii PSD s-au reunit miercuri, de la ora 15, în prima ședință sub conducerea interimară a cuplului Ciolacu-Stănescu. Social democrații au stabilit data congresului în care își vor alege noul președinte. Congresul ordinar a fost programat pe 29 februarie. De asemenea, în ședința PSD, Niculae Bădălău s-a retras la presiunea colegilor din conducerea interimară a partidului.

Marcel Ciolacu, președinte interimar al PSD-ului, a fost întrebat dacă e adevărat că și-a pierdut funcția Codrin Ștefănescu de secretar general adjunct al PSD.În ceea cepriveşte declaraţiile ofensatoare ale lui Nicolae Bădălău la adresa diasporei, preşedintele interimar al PSD a spus că a fost una dintre priorităţi discutarea ieşirii nefericite, grave a colegului Nicolae Bădălău. „Dânsul nu mai face parte din niciun for de conducere la nivel naţional, urmând ca organizaţia de la Giurgiu să ia deciziile. Ştiu cu tărie că PSD-ului i-a făcut foarte mult rău acea declaraţie, chiar dacă dânsul ne-a explicat contextul acelei declaraţii”,a spus Ciolacu. „CEx a luat decizia de a nu mai face parte din conducerea centrală. Cât timp o să fiu eu prşeedinte interimar, nu o să fie exclus nimeni din partid. Vor exista suspendări. Nimeni nu va fi exclus din acest partid – ba chiar vreau să aduc înapoi oamenii care au fost excluşi nedrept din partid”, a precizat preşedinteleinterimar al PSD.

https://youtu.be/ReyRQL7i7F8

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe