PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PSD-IȘTII NU MAI AU LIMITE! O PRIMĂRIȚĂ DIN DÂMBOVIȚA SUSȚINE CU CINEVA VREA SĂ O ELIMINE…CU O FURCULIȚĂ!

PSD-IȘTII NU MAI AU LIMITE! O PRIMĂRIȚĂ DIN DÂMBOVIȚA SUSȚINE CU CINEVA VREA SĂ O ELIMINE…CU O FURCULIȚĂ!

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Primărița comunei dâmbovițene Cândești, Georgeta Popa, a postat în urmă cu câteva zile, pe pagina sa de Facebook,  un mesaj halucinant! Mai în glumă, mai în serios, psd-ista susține că cineva i-ar fi făcut farmece ca să-i ia locul. Asta, după ce a găsit sub mașină o furculiță ruginită, înfiptă într-o garnitură de cauciuc.

“NU MOR CAII, CÂND VOR CÂINII ȘI NICI EU, CĂ AȘA VOR UNII !

Așa consideră unele persoane că mă intimidează și mă elimină din peisaj pentru a-mi lua locul. Celebra furculiță a stat o perioadă înfiptă într-un mormânt , după care s-a furișat fix sub mașina mea. Ce s-a mai chinuit ” biata de ea ” până a reușit să se instaleze acolo, scrijelind pe lângă o garnitură din cauciuc, ca mai apoi , să-și facă treaba pentru care a fost aleasă. Numai că a greșit lăsând amprente și pe ea și pe mașină , așa că a fost ridicată și stă acum într-un loc sigur, din care s-ar putea să se răzbune tocmai pe cei care au pus-o și să-și facă treaba dar impotriva lor. În schimb , eu stiu un lucru: am venit pe lumea asta din voia Domnului și tot din voia Lui am să plec, lăsând în urma mea lucruri și oameni frumoși, dragoste , iubire și prețuire de oameni. DOAMNE AJUTĂ !” este mesajul postat de Georgeta Popa pe pagina sa de Facebook.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe