PRIMA PAGINĂ » Utile » IALOMITA » COPII ÎNFOMETAȚI DE BONĂ

COPII ÎNFOMETAȚI DE BONĂ

de Andrei Oprescu
43 vizualizări

Caz șocant în Ialomița. Trei bebeluși au ajuns la spital în stare extrem de gravă după ce au fost înfometați de bonă. Femeia primea de la părinții plecați în străinătate câte 500 lei pentru fiecare copil de care avea grijă. Când au văzut starea micuților, medicii au alertat Protecția Copilului. Poliția a deschis o anchetă.
Bebelușii au ajuns la Spitalul din Slobozia aduși chiar de bonă. Erau subnutriți și cu anemie severă. Medicii s-au îngrozit când i-au văzut. Copiii, de două, respectiv trei luni, aveau doar jumătate din greutatea normală pentru vârsta lor. După ce au fost stabilizați, micuții au fost transportați la un spital din capitală.
Bona, o femeie de 30 de ani, din localitatea Săveni, mai avea acasă, în grijă încă un bebeluș de 8 luni, care era tot subnutrit. Medicii au alertat Protecția Copilului, care a decis ca cel mai mare dintre prunci să fie instituționalizat în regim de urgență.
Poliția a deschis o anchetă în acest caz. După ce vor fi externați, cel mai probabil, bebelușii vor ajunge în grija statului.

sursa: TVIALOMITA.RO

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe