PRIMA PAGINĂ » SPORT » PUNCT DIN POIANĂ

PUNCT DIN POIANĂ

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Fortuna Brazi – Chindia Târgoviște 0-0

Chindia Târgoviște s-a întors cu un punct important din deplasarea de la Poiana Câmpina, 0-0 cu Fortuna, una dintre echipele bune ale seriei a șasea din Divizia C. Echipa lui Silviu Dumitrescu a avut câteva ocazii imense în Prahova, dar Vătavu sau Cherchez au trecut pe lângă gol. Chindia a terminat turul campionatului pe locul secund, la două lungimi de liderul SCM Argeș, dar e fruntașă în clasamentul la zi al play-off-ului, în care se iau în considerare rezultatele dintre primele șase clasate. Oficialii roș-albaștrilor se declară mulțumiți de remiza scoasă în ultima rundă a turului.

Înainte de tripla cu Zagon, SCM și Fortuna, tehnicianul dâmbovițenilor anunța că își propune minim cinci puncte din jocurile cu fruntașele seriei. Lui Dumitrescu i-a ieșit pronosticul!

Chindia a câștigat un punct pe terenul unei formații care a schimbat șase antrenori în acest sezon. Președintele târgoviștenilor, Mugur Porumbacu, spune că Fortuna a arătat ca un adversar redutabil, căruia îi lipsesc însă.. rezultatele.

Chiar dacă turul campionatului s-a încheiat, echipele din Liga a III-a vor mai susține încă cinci meciuri oficiale în 2013. Asta pentru că Federația a programat o bună parte a returului în această iarnă. Rămâne de văzut dacă vremea va permite să se joace până la Sfântul Nicolae, când e programată ultima rundă.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe