PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RADU MIHAI POPA – DEPUTAT INDEPENDENT COLEGIUL 4 DÂMBOVIŢA SĂRACII PARLAMENTARI… BOGAŢI – VIDEO

RADU MIHAI POPA – DEPUTAT INDEPENDENT COLEGIUL 4 DÂMBOVIŢA SĂRACII PARLAMENTARI… BOGAŢI – VIDEO

de Andrei Oprescu
210 vizualizări

In episodul de joi al campaniei MDI TV spuneam ca senatorul PSD Leonardo Badea este cel mai sarac parlamentar dambovitean si nu am gresit. Nu am gresit deoarece deputatul de Targoviste Radu Mihai Popa, eroul de astazi, a taiat mai toate rubricile, asa cum a taiat orice comunicare cu PP-DD, formatiune din care a facut parte pana in urma cu cateva saptamani. Fostul prieten al OTV-istului Dan Diaconescu, deputatul redistribuit Radu Popa, nu are nicio legatura cu municipiul Targoviste sau cu judetul Dambovita. Va reamintim ca Radu Popa a ajuns in orasul nostru in vara anului trecut, imediat dupa alegerile locale pentru a prelua sefia PP-DD-ului si ramas pana dupa parlamentarele din decembrie. Intre timp s-a inscris si in cursa pentru deputatie si, spre marea noastra surprindere, chiar a depus juramantul de credinta si a disparut in neant. Am aflat ca fostul deputat PP-DD-ist Radu Mihai Popa ar purta negocieri cu liderii PSD sa preia sefia organizatiei judetene Giurgiu a acestei formatiuni politice pe care o critica din poate puterile in campania electorala.

 

Sa revenim totusi la saracia aparenta a deputatului Radu Popa. Viitorul PSD-ist Radu Popa sustine ca nu detine niciun milimetru patrat de teren, in tara sau in strainatate. Ca nu detine terenuri, nici o problema, dar mergand mai departe aflam ca nu are nici locuinta. Norocul sau ca a ajuns deputat, altfel ar fi dormit prin parcuri sau prin salile de asteptare din Gara de Nord, alaturi de mult mediatizatii aurolaci ai Capitalei. Acum sa nu-i plangeti de mila deputatului inca independent Radu Popa. El si-ar mai putea odihni oasele pe bancheta din spate a Mercedesului C200 pe care l-a trecut in declaratia de avere. Ca orice roman care se respecta, intai isi cumpara o masina mare, chit ca ramane apoi fara bani de combustibil. S-ar mai putea odihni giurgiuveanul parlamentar si pe bancheta luxosului Porsche Cayenne, netrecut in declaratia de avere, dar la volanul la care l-am tot vazut in ultimele luni. Gura lumii spune ca automobilul i-a apartinut unui alt candidat PP-DD-ist la parlamentarele din decembrie 2012. Asta spune lumea, asta spunem si noi.

 

Radu Popa se mai lauda si ceasul din otel pe care il poarta la incheietura mainii stangi care valoreaza cat o masina la mana a doua. 5.000 de euro a costat orologiul deputatului Popa, care nu are bani depozitati la niciuna din bancile din tara. Nu are bani la banca, nu are afaceri, dar datoriile nu-i lipsesc. In anul electoral 2012, Radu Popa a imprumutat de la o persoana fizica suma de 7.000 de euro, pe care s-a angajat sa o restituie pana la finele acestui an. Banii ii va restitui din indemnizatia de deputat, singurul venit obtinut de Radu Mihai Popa, cel putin asa reiese din declaratiile de avere si de interese ale deputatului.

 

Mai ca iti vine sa-i plangi de mila saracului Popa, deputatul fara casa, fara masa dar cu Mercedes, Porsche Cayenne si ceas de 5.000 de euro la incheietura mainii. Vom urmari cu atentia evolutia independentului, din punct de vedere politic, Radu Popa, dependent de masini luxoase si de ceasuri de mii de euro. Suntem foarte, foarte curiosi cum va arata declaratia de avere a deputatului Popa la final de mandat. Suntem foarte, foarte curiosi daca va fi tot atat de sarman sau… va avea ce scrie.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe