PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RAIUL INFRACTORILOR – VIDEO

RAIUL INFRACTORILOR – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Sentinte si condamnari pe banda rulanta! Doua judete din Regiunea Sud Muntenia se afla in topul national al cazierelor patate dupa ce au suferit condamnari, ori se afla sub urmarire penala, au primit amenzi penale sau administrative in urma comiterii unor infractiuni. Judetul Iasi este pe primul loc dupa numarul absolut al indivizilor condamnati, insa raportat la numarul populatiei, Calarasi este lider national.
Raiul infractorilor s-a mutat in judetele din estul si sudul Romaniei. Potrivit infomuntenia.ro intr-un top al celor mai multe persoane care au avut probleme cu legea din tara, judetul Iasi ocupa primul loc cu 35.300 de persoane care au suferit condamnări sau au primit sentinţe penale, iar 73.000 figurează cu probleme de cazier, fiind urmăriţi penal, au primit amenzi penale sau administrative. După judeţul Iaşi, în topul celor mai mulţi locuitori cu caziere pătate după ce au fost condamnaţi, pe locul doi se află Bucureştiul, cu 32.300 de infractori, Bacăul cu 26.400 persoane, Prahova – 22.700, şi Călăraşi, cu 21.500 evidenţiaţi.
Asadar doua dintre judetele din regiunea sud Muntenia se afla in prima parte a clasamentului. Grav este ca daca ţinem cont de populaţia judeţelor, clasamentul de mai sus se schimbă: pe primul loc trece Călăraşi cu 7% persoane condamnate sau cu sentinţe penale (din populaţia judeţului de aprox. 307.000.

Reporter: Cătălina Sandu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe