PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RAMAN INCHISE

RAMAN INCHISE

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Vacanta prilejuita de vremea rea se prelungeste pentru multi elevi. Marti, 28 ianuarie, cursurile vor fi suspendate integral in unitatile scolare din judetele Arges si Prahova. In Giurgiu, vor ramane deschise doar gradinitele din orasul Giurgiu, pentru a-i ajuta pe parinti. In judetul Dambovita, 46 de unitati scolare vor fi inchise si marti, cinci dintre ele fiind din municipiul Targoviste. Peste 21.000 de elevi damboviteni au primit inca o zi de vacanta, insa in functie de evolutia vremii, pot interveni si alte modificari.

Din cele 46 de unitati de invatamant din Dambovita, care vor fi inchise si marti, 28 ianuarie, cinci sunt din municpiul Targoviste. Vor avea parte de o zi in plus de vacanta elevii de la: Liceul I.H. Rădulescu; Liceul „Petru Cercel”; Școala „Mihai Viteazul”; Școala „Paul Bănică”; Școala Specială.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean dambovita, situatia legata de unitatile de invatamant se poate schimba, in functie de evolutia vremii.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe