PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROBA PRACTICĂ PENTRU PERMIS, AMÂNATĂ

PROBA PRACTICĂ PENTRU PERMIS, AMÂNATĂ

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Iarna le da peste cap planurile si viitorilor soferi! Dambovitenii care urmau sa sustina proba de traseu pentru obtinerea permisului auto in perioada 27-29 ianuarie vor fi reprogramati. Caderile masive de zapada din ultimele zile au blocat traficul pe mai multe artere, iar circulatia se desfasoara in conditii foarte dificile. Decizia amanarii probei practice a fost aplicata in mai multe judete ale tarii care se afla sub cod galben sau portocaliu de ninsori.

Vremea rea din ultimele zile le-a adus o veste proasta si viitorilor soferi.Autoritățile au suspendat proba practică pentru obţinerea permisului de conducere de luni. Proba urmează să fie reprogramată în cel mai scurt timp. Decizia de amânare a probei de traseu a fost luată din cauza ninsorilor care au căzut in weekend, în mai multe judeţe din ţară, motiv pentru care, persoanele care ar fi trebuit să parcurgă această etapă din examen au fost nevoite să se reprogrameze. 

Emotiile vor continua asadar pentru cei care au trecut de examenul teoretic dar mai au un hop, traseul. Potrivit Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Vehicule Dambovita, reprogramarea candidatilor pentru sustinerea probei practice in vederea obtinerii permisului auto se va realiza in scurt timp. 

Candidatii care si-au depus dosarele si au fost programati pentru sala, pot sta insa linistiti. Examinarea teoretica pentru obtinerea permisului de conducere se va desfasura in conditii normale.

 

Reporter: Ilona Rotaru/Cătălina Sandu. 

Imagine: Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe