PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RAZBUNARE IN STIL MAFIOT

RAZBUNARE IN STIL MAFIOT

de admin
16 vizualizări

Razbunare in stil mafiot, in Dambovita, la Buscani. Casa candidatul PDL la primaria coumunei a fost la un pas sa se faca scrum dupa ce persoane inca neidentificate i-au aruncat doua cocktail-uri Molotov. Oamenii au auzit bubuiturile si au iesit imediat afara din casa cuprinsa de flacari. Au reusit sa stinga singuri flacarile, inainte ca incendiul sa se extinda. Acum politistii cauta autorii. Acesta este al treilea eveniment de acest gen petrecut in comuna Bucsani.

Vasile Visan este consilier local la Bucsani, din partea Partidului Democrta Liberal. Anul trecut a candidat la functia de primar al localitatii, insa nu a castigat alegerile. De atunci problemele s-ar fi tinut lant pentru familia barbatului. Aseara era in casa cu sotia sa, cand s-au trezit cu casa in flacari.

Oamenii au dat imediat drumu la pompele cu apa si au reusit sa stinga flacarile la timp. Vecinii sunt ingroziti de cand au aflat despre incident.

Acesta este al treilea incident de acelasi gen petrecut in comuna Bucsani. Anul trecut , in timpul campaniei electorale, unui consilier PDL i-a fost distrus cu bolovani magazinul alimentar, iar unui alt consilier UNPR i-a fost incendiat autoturismul. Politistii ii cauta acum pe suspecti.

Echipa: Mihai Eremia, Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe