PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NU MAI ASTEAPTA AJUTOR DE LA AUTORITATI

NU MAI ASTEAPTA AJUTOR DE LA AUTORITATI

de admin
11 vizualizări

Dambovitenii din Malu cu Flori nu au mai asteptat fonduri si ajutoare de la autoritatile judetene. Si-au luat tractoarele si s-au apucat singuri de treaba. Situatia este una de urgenta. 15 familii au ramas izolate, dupa ce drumul comunal a fost rupt de o viitura, saptamana trecuta. In plus, sunt alte zeci de case in pericol din cauza eroziunilor de mal. Localnicii si-au invatat lectia. Nu mai asteapta nici fonduri, nici vizite de la inalti demnitari. S-au apucat singuri sa isi repare drumul.

Oamenii au actionat de urgenta, pentru ca 15 familii din satul Valea Copacenilor au ramas izolate. Chiar daca lucrarea lor nu va fi una de calitate, oamenii au preferat sa improvizeze, decat sa astepte sa vina cineva sa ii ajute.

Localnicii din Malu cu Flori si-au invatat lectia. Nu mai asteapta interventia ajutoritatilor judetene, pentru ca stiu deja raspunsul pe care il vor primi: nu sunt fonduri. Primarul localitatii spune ca situatia nu este usoara, fara bani nu vor putea realiza lucrari importante, pentru ca gospodariile oamenilor sa nu mai fie in pericol din cauza alunecarilor de teren, iar drumurile sa nu mai fie distruse. Dar nici nu pot astepta cu mainile in san, asa ca prefera sa apeleze la ajutorul unor oamenii cu dare de mana si sa incerce sa repare singuri pagubele.

Edilul spune ca a mai incercat sa obtina fonduri de la Guvern si a depus un proiect la Ministerul Mediului. Totul a ramas insa la stadiul de proiect.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

http://youtu.be/OQIw8MY1U3I

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe