PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REABILITĂRI LA ZOO – VIDEO

REABILITĂRI LA ZOO – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Gradina zoologica din Targoviste sufera transformari importante. Aleiile institutiei au fost de curand reabilitate iar accesul in zona se face mult mai usor. Proiectele insa nu se opresc aici si, in curand, o serie de proiecte ce au in vedere reabilitarea spatiilor destinate animalelor ar putea sa schimba radical aspectul parcului zoo.
Gradina zoologica din Targoviste continua sa atraga vizitatori.In sfarsitul de saptamana ce a cuprins si ziua de 1 iunie peste 2000 de adulti platitori de bilet au trecut pragul amplasamentului. In perspectiva, administratia locala intentioneaza sa depuna un proiect pentru accesarea de fonduri europene ce ar putea face ca Zoo Targoviste sa capete o cu totul alta dimensiune in viitorul apropiat.
De mai bine de 40 ani Gradina Zoologica din Targoviste nu a mai avut parte de modernizari ale infrastructurii. Acest lucru se va schimba, dupa cum spun reprezentantii administratiei. Un prim pas a fost facut, aleiile fiind proaspat asfaltate, peste 1800 de mp de covor asfaltic proaspat turnat facand ca deja locul sa capete un alt aspect. Proiectele de imbunatatire a infrastructurii nu se opresc aici.

Redactor: Horia Marin
Imagine: Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe