PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SĂNĂTOS ȘI ÎN VACANȚĂ – VIDEO

SĂNĂTOS ȘI ÎN VACANȚĂ – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Perioada de concedii si vacante se apropie cu pasi repezi si este bine sa nu uitati de un mic detaliu care va poate da peste cap intreaga buna-dispozitie. Atat reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, cat si cei ai agentiilor de turism recomanda celor care pleaca in concedii sau in vizite peste hotare sa nu uite de asigurarile de sanatate. Cardul European de sanatate si asigurarile private de sanatate pe timpul calatoriilor sunt doua dintre variantele la care puteti apela pentru un sejur lipsit de cat mai multe griji.
Vacantele in strainatate sunt mai sigure daca exista orice tip de asigurare medicala.Daca va imbolnaviti sau suferiti un accident peste hotare aveti dreptul la ingrijiri medicale de urgenta, insa trebuie sa detineti un card european de sanatate. O alta varianta o reprezinta asigurarile private de sanatate pe timpul calatoriilor. Daca suferiti de boli cronice si aveti nevoie sa va procurati medicamente in timpul calatoriei, inainte de plecare solicitati medicului eliberarea unei retete care poate fi utilizata transfrontalier.

Cătălina Sandu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe