PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REABILITAT IN AVANS

REABILITAT IN AVANS

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Au reusit sa termine cu luni bune inainte de momentul prevazut in contract. Oricat de surprinzator este se intampla in Romania si este vorba de contructii. Performanta a fost reusita de partenerii din proiectul de reabilitarea a Liceului „Nicolae Cioranescu” din Targoviste, un proiect de reabilitare realizat cu fonduri europene.

Liceul „Nicolae Cioranescu” din Targoviste este una dintre cele sase unitati de invatamant targovistene ce, la acest moment, se afla in plin proces de reabilitare. Proiectul, a carui finanatare este asigurata din fonduri europene, in cea mai mare parte, este unul complex in cadrul acestuia fiind prevazuta atat reabilitarea corpurilor de cladire cu salile de curs cat si a terenului de sport in aer liber. In plus, a fost construita si o sala de sport noua, aceasta constructie fiind cu adevarat una impresionanta, prin dimensiuni. Reprezentantii administratiei targovistene declara ca aici cu siguranta debutul noului an scolar nu va crea probleme iar liceeni vor putea invata in sali de clasa noi ce au fost deja finalizate intrunul dintre corpurile cladirii.

La grupul scolar „Nicolae Cioranescu” invata un numar de aproximativ 600 de elevi. Unitatea este insa cea mai mare ca suprafata din municipiul Targoviste.

Echipa: Horia Marin/ Raducu Radoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe