PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Reacții contradictorii – VIDEO

Reacții contradictorii – VIDEO

de admin
16 vizualizări

Dupa ce a parut ca evitat sa apara public cu declaratii, in ceea ce priveste scandalul de la Compania de Apa Targoviste Dambovita, presedintele CJ Dambovita a facut primele declaratii. Acestea nu au fost insa unele foarte transante. Conducerea Companiei este acuzata pentru cele intamplate la Aninoasa dar in acelasi timp este si laudata.
Cea ce era cunoscut a fost si recunoscut public, de catre Adrian Tutuianu, presedinte al CJ Dambovita. Directorul Companiei de Apa Targoviste Dambovita depinde de votul sau de incredere si chiar mai mult decat atat, directorul Companiei face exact ceea ce ii spune presedintele sau pe linie de partid, adica Adrian Tutuianu.
In alta ordine de idei, cu un Consiliu de Administratie ce va fi revocat in data de 29 aprilie si cu numirea ulterioara a altui CA, de catre actionarul majoritar, respectiv CLM Targoviste, Compania de Apa isi va schimba structura actionariatului, pana la finele lui 2014. Asta pentru ca, prin marirea capitalului social CJ Dambovita si ADI Apa Dambovita intentioneaza sa castige votul majoritar in aceasta Companie, deci si dreptul legal de a desemna membrii CA.

Redcator: Horia Marin
Imagine: Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe