PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MARICESCU REACȚIONEAZĂ LA SPARTUL TÂRGULUI – VIDEO

MARICESCU REACȚIONEAZĂ LA SPARTUL TÂRGULUI – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Gafele autoritatilor continua la Aninoasa, Dambovita, in scadalul apei cu dejectii. La mai bine de doua saptamani dupa ce sute de oameni au fost bagati in spital de inconstienta si nepasarea autoritatilor primarul de la Aninoasa s-a gandit sa-i stranga pe cetateni pentru a-i anunta ca apa nu e buna. Oamenii spun ca actiunea este tardiva si ca acest lucru trebuia facut inca de cand au aflat ca apa este infestata si cand oamenii nu apucasera sa se imbolnaveasca.
Pentru a-i strange pe cetateni si sa la spuna ca apa nu este buna, primarul i-a anuntat cu goarnele ca trebuie sa se stranga la primarie. Initiativa autoritatilor vine dupa mai bine de doua saptamani de cand sute de oameni au ajuns la spital din cauza apei cu dejectii. Miercuri, din toata comuna abia 30 de persoane au fost informate cu privire la apa cu dejectii si dezinfectarea retelei de canalizare.
Oamenii nici nu mai stiu ce sa mai creada. Acum li s-a comunicat ca exista un potential pericol si in apa din fantani. In plus li se recomanda sa nu consume nici apa de la sistemul centralizat. Cetatenii au primit din partea DSP substante clorigene pentru efectuarea dezinfectiei in fantani.
Oamenii raman in continuare sceptici in ce priveste consumul apei. Ajutorul de care face caz administratia locala este oricum tardiv si pe jumatate, oamenii fiind indrumati mai curand sa se ajute singuri.
Pentru cetatenii din Aninoasa orice initiativa este privita cu scepticism dupa ce sute dintre ei au ajuns la spital.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe