PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » RECEPȚIE PE GENUNCHI, INAUGURARE LA TOAMNĂ?

RECEPȚIE PE GENUNCHI, INAUGURARE LA TOAMNĂ?

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

MDI TV a vizitat din nou Complexul de Natatie din Targoviste. Prin exterior, de fapt, pentru ca dupa ce am dezvaluit cum stau in realitate lucrurile la investitia de peste 20 de milioane de euro de la marginea orasului, nu am mai fost lasati sa patrundem in incinta. Ca sa nu piarda banii, Primaria ar trebui sa receptioneze lucrarea in maxim o saptamana. Imposibil, daca se respecta normele legale.
30 iunie. Acesta este termenul impus de organismele de control al implimentarii proiectului pe fonduri europene pentru finalizarea investitiei de la Targoviste. La cum se prezinta situatia, sansele sa se faca receptia proiectului intr-o saptamana sunt aproape nule. Exista totusi o portita pentru constructor si beneficiar. Intr-o prima faza, va avea loc o receptive partial, lucrarile vor continua, iar receptia finala se va face dupa ce vor fi puse la punct toate aspectele. Despre inaugurare nu are rost sa vorbim deocamdata. Partea de vest a Complexului este un imens santier, la fel ca suprafata unde va fi construita statia de pompare. Cele mai mari probleme sunt insa la bazinul de dimensiuni olimpice: liner-ul nu se lipeste asa cum trebuie. Sursele noastre spun ca terenul fuge din cauza ca s-a sapat prea adanc pentru fundatie, la 7-8 metri in loc de 2.
Miercuri la pranz, la 34 de grade, cat au indicat termometrele la Targoviste, LA UMBRA, zeci de muncitori se aflau la lucru, in soare. Seful santierului spune ca le sunt asigurate conditiile pentru munca in conditii extreme. Indicele de confort termic a avut valoarea 81 la Targoviste.
Lucrarile la Complexul de Natatie din Targoviste au inceput in septembrie 2012 si ar fi trebuit sa dureze 25 de luni. In luna octombrie a anului 2014, Complexul ar fi trebuit inaugurat. La acea vreme, s-a vorbit chiar despre o inaugurare inainte de termen, adica in luna mai 2014. Rand pe rand s-au avansat apoi alte termene, s-a mai miscat cate ceva, insa nici acum, la aproape patru ani de la startul lucrarilor, investitia nu este finalizata.
IONUȚ MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe